Verkstad

Din personliga bilmekaniker

Många har en personlig bankman och en personlig tränare på gymmet. Det kan vara klokt att också ha en personlig bilmekaniker. Någon som kan din bils historia och som du tryggt kan lämna över bilen till. Hos oss pratar du alltid direkt med bilmekanikern. Du får raka besked och god service. Om det till exempel är oklart vad felet på bilen är, gör vi först en felsökning/översyn till en fast kostnad för att du ska få en grovt uppskattad prisbild innan du tar beslut om reparation eller annan åtgärd.

Allround-verkstad för nya och äldre fordon

Vi är specialister på Saabs och Opels bilmodeller, men gör reparationer och service på bilar från alla biltillverkare. Vi kan fixa det mesta när det gäller bilar – allt från stora till små reparationer.

25 års erfarenhet som bilmekaniker och tävlingsmekaniker

Gibb Performance & Service AB ägs och drivs av mig, Lennart Persson. Under senaste året har min bilverkstad varit öppen på kvällar och helger, parallellt med mitt ordinarie jobb. Sedan 2012 har jag öppet på heltid. Jag har 25 års erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker, verkmästare och reservdelsförsäljare. Under flera år tävlade jag inom drag racing och lade mycket tid på egna och andras tävlingsbilar.

Specialist på bakaxelreparationer

Drygt 15 års erfarenhet från tävlingsbranschen har gett specialistkunskaper om bakaxlar. Gibb Performance & Service AB är en av Sveriges få verkstäder som har bakaxelreparationer som specialitet. Vi kan renovera, reparera och bygga om bakaxlar till dragracing-bilar, rallybilar, veteranbilar och vanliga personbilar. Varje uppdrag är unikt och börjar alltid med en diskussion om användningsområde, prestanda med mera.